Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage in Sittard

Een ontspanningsmassage – ook wel een klassieke Zweedse massage genoemd is een massage van het hele lichaam of gedeelten van het lichaam. Bij deze massagevorm gebruik ik lange zachte en rustige bewegingen. Doordat uw hele rug, nek, schouders en bovenarmen worden gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met uzelf.

ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage werkt vitaliserend!

Vandaag de dag werken we allemaal hard, zijn gestrest en hebben altijd haast. We houden met zijn allen veel te veel ballen in de lucht en we hebben nauwelijks tijd voor onszelf. Mensen zijn vaak en veel ‘in hun hoofd’ bezig en ervaren een continue spanning.

Een ontspanningsmassage werkt juist voor deze mensen goed en is een fijne en intense manier om uw lichaam te laten ontspannen. U ervaart tijdens en na de massage dat de spanning minder wordt en daar heeft u ook de dagen erna nog plezier van.

Geniet dan ook van een heerlijke ontspanningsmassage waarbij u kunt kiezen of het hele lichaam of een gedeelte van het lichaam gemasseerd wordt .
Uw spieren worden met heerlijke warme olie gekneed en dat werkt enorm rustgevend op uw gestel.

De ontspanningsmassage is ongetwijfeld de meest bekende massage.

Een massage waarbij het hele lichaam van top tot teen door knedende, zachte en warme handen wordt aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft daarbij ook een helende werking op lichaam en geest. Een doeltreffende en fijne manier om tot rust te komen, ook wanneer er geen pijnklachten zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak

Voor erotische massages verwijs ik u graag naar anderen!