Massages

De praktijk biedt een breed palet aan massages!

Wil u weten welke massages voor u geschikt zijn? Bespreek dit met uw therapeut. Aan de hand van de intake krijgt u een advies welke aanpak en massage het beste bij uw klachten aansluit. Omdat de praktijk gelijke tarieven hanteert per duur wordt u niet achteraf verrast met extra kosten.

Direct een afspraak maken? Maak dan gebruik van de whatsapp button rechtsonder of klik hier!

Korte weergave van de massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage – ook wel een klassieke Zweedse massage genoemd is een massage van het hele lichaam of gedeelten van het lichaam. Bij deze massagevorm gebruik ik lange zachte en rustige bewegingen. Doordat uw hele rug, nek, schouders en bovenarmen worden gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met uzelf.

Hot Stone Massage

Een HotStone Massage is een seizoengebonden massage die zich kenmerkt door het gebruik van warme stenen. De stenen worden op het lichaam gelegd en ook worden ze gebruikt om mee te masseren. Omdat bij deze massage de stenen vooraf opgewarmd moeten worden kan ik deze massage niet ad hoc inzetten. Geef dan ook specifiek aan wanneer u een Hotstone Massage wenst.

Indonesische Massage – Pitjit

Pitjit betekent massage en pitjitten betekent in het Indonesisch masseren. Een Pitjit is  een pittige en stevige massage die zich kenmerkt door de snel opeenvolgende bewegingen. Het pitjitten heeft als doel de energetische balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Therapeutische Massage

Bij een therapeutische massage wordt gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken om de klacht gericht en ook indirect aan te pakken. Ook behandel ik de knoopjes en triggerpoints die zich in het lichaam gevormd hebben. De specifieke massage stimuleert het lichaam om het zelf herstellend vermogen te activeren.

Cupping Massage

Met een cupping massage bereik je de diepere lagen van de huid daar waar de spierknoop of verkleving vast is gaan zitten. Het vacuüm zuigt de spierknoop of verkleving naar de oppervlakte. Het toepassen van deze massage techniek geeft het lichaam ruimte om de blokkade op te heffen en afvalstoffen af te voeren.

Energetische Massage

Iedereen en alles om je heen bestaat uit energie – zo ook jij. Deze energie vermengt zich met elkaar en dat is geen probleem zo lang je er geen last van hebt. Maar iedereen kent wel het gevoel van leeggezogen worden. Op zo’n moment is je persoonlijke energieveld zo verstoort dat je alleen maar moe kan zijn. Een energetische massage kan je dan weer in balans brengen.

Voetreflex Massage

De voet weerspiegelt ons hele lichaam. Lichamelijke en eventuele psychische klachten zijn op de corresponderende zones op de voet terug te vinden. Door deze zones met de juiste dosering te masseren verminderen of verdwijnen de klachten. Door de intensiteit van de behandeling te verhogen of te verlagen is de voetreflex zeer ontspannend of therapeutisch.

Sportmassage:

Pijnlijke spieren na het sporten en last van knoopjes? Een sportmassage is een stevige, pittige massage en richt zich op het losmaken van het bindweefsel en het wegmasseren van knoopjes in de spieren. De massage wordt plaatselijk toegepast en duurt vanwege de intensiteit maximaal een half uur.

Ben jij diegene die in het hooikoorts seizoen altijd de zakdoekjes paraat heeft? Loop je met tranen in je ogen, kriebel in je keel en neus … en moet je continu niezen! Al eens gedacht aan Medical Taping?

Stoelmassage

Weinig tijd? Een stoelmassage zorgt voor een snelle en diepe ontspanning zonder je uit te kleden. Binnen 30 minuten sta je weer buiten.

Heeft u een bedrijf?

heeft u er dan al eens aan gedacht om uw werknemers een Bedrijfsmassage te bieden? Deze massage is specifiek voor bedrijven die hun medewerkers even willen laten ontspannen. Bedrijfsmassage sluit aan op het vitaliteitsbeleid van uw bedrijf en past in het ARBO – plan om werkgerelateerde klachten aan arm, nek of schouder (KANS) te voorkomen .

De praktijk biedt een extra service aan haar klanten waaronder massage aan huis voor cliënten in Sittard centrum die slecht ter been zijn of geen trap kunnen lopen.


Voor erotische massages verwijs ik u graag naar anderen!

massages praktijkruimte massagesittard