Categoriearchief: Weet u dat?

Keurmerk Kwaliteit Therapeut – KZAG

kwaliteittherapeut KZAG massagesittardMet ingang van 29 mei mag Yntensa – Massage & Acupressuur Praktijk het Keurmerk Kwaliteit Therapeut – KZAG voeren. Hier ben ik als therapeut super trots op!

Wanneer u een massage boekt bij een kwaliteit therapeut met het KZAG keurmerk bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande zorg van een professioneel werkende therapeut. KZAG heeft een eisenpakket opgesteld met betrekking tot opleiding en professionaliteit, waaraan therapeuten moeten voldoen. Ook beschikt de organisatie over een klachten- en geschillen regeling conform de WKKGZ. 

 

 

 

 

Indonesische Massage – Stichting Pitjit

stichting pitjitMassage Sittard | Yntensa – Massage & Acupressuur Praktijk is officieel aangesloten bij Stichting Pitjit.

Pitjit betekent massage in het Indonesisch en staat voor een pittige en stevige massage die zich kenmerkt door de snel opeenvolgende bewegingen. Helaas dreigt dit bijzondere ambacht in Nederland in de vergetelheid te raken door de ontwikkelingen in de huidige maatschappij.  De vanzelfsprekendheid dat de nieuwe generatie kinderen het ambacht overnemen is er niet meer. Stichting Pitjit zet zich in om deze bijzondere vorm van masseren in leven te houden en voort te zetten.