Categoriearchief: Geen categorie

Online scholing

Als therapeut vind ik het leuk mijn kennis te delen. Recent heb ik dit op een wel hele leuke manier mogen doen! Voor het opleidingscentrum waar ik mijn diploma heb gehaald heb ik zelf een online scholing mogen ontwikkelen, uitleggen en voordoen op camera. Wat een topervaring! Niet gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden om te doen. Smaakt naar meer!

Interesse in de scholing? Kijk dan op de site van het opleidingscentrum!

https://massagecursuslimburg.nl/thuisstudie-indonesische-massage-pitjit/

Pitjit

 

Pelgrimsroute Pieterpad & St. Jacobspad

Pelgrimsroute Zuid Limburg 

Mijn praktijk ligt aan twee pelgrimsroutes die door Sittard – Zuid Limburg lopen.

Het Pieterpad – route Montfort – Sittard | u loopt vlak voor het eindpunt van deze route door de straat waar de praktijk ligt.

Het St. Jacobspad – route Maaseik – Sittard | u loopt vlak bij het eindpunt van deze route langs de straat waar de praktijk ligt.

Met enige regelmaat benaderen pelgrims mij voor een massage .. vaak ook op het allerlaatste moment. Soms lukt het de afspraak er tussen te schuiven maar regelmatig staat mijn agenda volgeboekt.

Heeft u plannen de route te lopen en wilt u graag gemasseerd worden? Boek dan vooruitlopend een afspraak om teleurstellingen te voorkomen!

#pelgrim #Pieterpad #Jacobspad #pilgrimage #camino

Pieterpad

Tjing Tjau Balsem

producten die de praktijk gebruikt

In de praktijk gebruik ik Tjing Tjau Balsem. Tjing Tjau is een traditionele balsem die Indische mensen gebruiken om pijnlijke plekken op het lichaam mee in te smeren – balsemen. De aromatische geur heeft een verlichtend effect op pijnlijke spieren. Heeft u interesse in een potje van deze balsem? Ik heb altijd een voorraadje in huis. Vraag ernaar tijdens uw afspraak. Voor losse verkoop verwijs ik u naar een toko!

Digitale Cadeaubon


https://massagesittard.nl/digitalecadeaubon
De digitale cadeaubon is nu verkrijgbaar in de praktijk. Betaling via betaalverzoek, verzending via mail of Whatsapp. Binnen een paar minuten heeft u uw cadeaubon binnen. De ontvanger kan de bon uitprinten op de telefoon laten zien. Makkelijker kan niet en u hoeft er de deur voor uit!