Energetische Massage

MassagesittardenergetischemassageTegenwoordig heeft iedereen het maar druk en niemand lijkt echt tot rust te komen. Alles blijft maar door gaan – je werk, je gezin, je sociale leven ..iedereen wil wat van je.  En met je telefoon binnen bereik ben je ook nog eens direct beschikbaar .. een burn out ligt op de loer. Door dit drukke leven zit je veel in je hoofd. Je maalt maar door en komt niet tot rust.  Een energetische massage brengt je weer terug in je lijf.

Helende energie

Iedereen en alles om je heen bestaat uit energie – zo ook jij. Deze energie vermengt zich met elkaar en dat is geen probleem zo lang je er geen last van hebt. Maar iedereen kent wel het gevoel van leeggezogen worden. Op zo’n moment is je persoonlijke energieveld zo verstoort dat je alleen maar moe kan zijn. Een energetische massage kan je dan weer in balans brengen.

Bij een energetische massage zoek ik naar blokkades in de energiestroom. Deze blokkades probeer ik weg te nemen zodat de energiestroom in je lichaam weer op gang komt.  Ook schoon ik je aura op zodat je energieveld om je heen je weer optimaal beschermt tegen het leegzuigen.

Loslaten

Een energetische massage geeft het beste resultaat als je je er helemaal aan overgeeft. De massage werkt diep in op de energievelden van je lichaam en mede hierdoor kan je lichaam de spanning en stress loslaten. De afvalstoffen die hierbij vrijkomen worden door het lichaam afgevoerd wat juist moeheid kan veroorzaken. Het wordt dan ook aangeraden om na de massage nog enige tijd rust te nemen en niet direct weer actief aan de slag te gaan. Ook raad ik aan om extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren.