Bedrijfsmassage

massagesittardbedrijfsmassageHoe scoort uw bedrijf op verzuim? 

Werken uw medewerkers onder hoge druk, zijn er veel deadlines te behalen? Of doen uw medewerkers veel zittend werk achter de computer? Zijn de verzuimcijfers hoger dan u zou willen?

Heeft u het preventief vitaliteitsbeleid van uw organisatie dan al eens onder de loep genomen?

Voorkomen is beter dan genezen! En ja zeker uw medewerker heeft natuurlijk een eigen verantwoording tav zijn of haar levensstijl. Toch brengt uw medewerker een substantieel deel van zijn tijd door op het werk en u als werkgever kunt bijdragen aan de vitale weerbaarheid van uw medewerker.

K.A.N.S.  

Bedrijfsmassage sluit aan op het vitaliteitsbeleid van uw bedrijf en past in het ARBO – plan om werkgerelateerde klachten aan arm, nek of schouder (KANS) te voorkomen .

Bij bedrijfsmassage kom ik naar uw bedrijf  en pas ik stoelmassages toe tijdens werktijd. De stoelmassage biedt op een laagdrempelige manier een moment van ontspanning en heeft een verkwikkende werking. De kleding blijft aan en uw medewerker kan na een massage van 20 minuten weer fris aan het werk.

Bij bedrijfsmassage werk ik met een planlijst waarop uw medewerker zich kan intekenen. Uw medewerker weet dan wanneer hij of zij aan de beurt is en kan dit inplannen in de werkzaamheden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan nu een offerte aan!

Meer lezen over ARBO en Beeldschermwerk?